Floor heating application systems 2.0

Revolutionary acceleration in the installation of underfloor heating systems.

Vraag direct een offerte aan

Underfloor heating with a new approach

Underfloor heating was already very popular, but due to the increasing requirements that the government places on the energy consumption of buildings and homes, the application of underfloor heating is taking off even more. Logical, because at present this type of heating converts energy into heat in the most efficient way, compared to the investment. At the same time, the construction sector as well as the installation sector has to contend with a high workload, an increasing sharpening of margins and a major challenge in finding skilled personnel. Reason enough for CIRCOTHERM to take a completely different approach to the methodology for installing underfloor heating systems.

HET ONSTAAN VAN

Circotherm

Circotherm is ontstaan uit de bundeling van kennis van VanDerEng BV en Thor Plastics BV. De jarenlange ervaring in verwarmingssystemen van Thor Plastics vormt de basis van het Ecoraster-concept. VanDerEng brengt haar kennis van materialen en spuitgieten in met hiernaast -niet geheel onbelangrijk- een volwassen verkoopapparaat.

Deze combinatie vertaald zich in het Ecoraster®16 wat alle bestaande technieken achter zich laat. Een uitgekiend raster wat zich doorzijn eenvoud zeer gemakkelijk laat handlen en de verwerking met een factor 3 tot 4 versneld.

Benieuwd naar een partner bij u in de buurt? 

NEEM DIRECT CONTACT OP

Onze 10 voordelen


Op basis van een krtitische analyse van de huidige aanbrengsystemen en de knelpunten die hierin naar voren komen, heeft Circotherm na een gedegen voorbereiding het Ecoraster®16 ontwikkeld. Dit vertaald zich in 10 onderscheidende voordelen:

MAAK KENNIS MET

Ecoraster®16

In vergelijk tot de meest toegepaste aanbreng- systemen als de staalmat, de noppenplaat en de tackerplaat is het Ecoraster®16 uniek door zijn eenvoud. Doordat er geen tijd verloren gaat aan het op maat knippen van de ondervloer wordt als eerste tijd gewonnen. De rasters zijn eenvoudig te koppelen en mocht de maatvoering van de woning niet geheel corresponderen met de afmetingen van de raster dan is de stijfheid van de rasters zo hoog dat er simpel enige ruimte kan worden aangebracht tussen de verschillende rasters. Gemiddeld is er slechts 0.85 raster per m² nodig. Hierna kan de slang er simpelweg ‘ingelopen’ worden. Indien noodzakelijk laten de rasters zich zeer gemakkelijk vastzetten op elke ondervloer.

Benieuwd naar een partner bij u in de buurt? 

NEEM DIRECT CONTACT OP

Benieuwd naar een partner bij u in de buurt?

Het nieuwe Ecoraster®16 is verkrijgbaar via gespecialiseerde vloerverwarmingsgroothandel.
Benieuwd naar een partner bij u in de buurt? Neem contact met ons op!

Lijnbaan 45
1969 ND Heemskerk
Tel.: (0)88 8810 800
info@praxic.nl
www.pracis.nl

REQUEST FOR INFORMATION / QUOTATION

    Vraag direct een offerte aan op

      Email us